64 Ailenin Daha Deprem Kabus Son Bulacak | Nabiz Gazetesi
Nabiz Gazetesi

64 Ailenin Daha Deprem Kabus Son Bulacak

Kentsel Dönüşüm’de İstanbul’un öncü ilçelerinden olan Büyükçekmece’de deprem riski taşıdığı tespit edilen 8 blok ve 64 bağımsız...

23 Ocak 2024
64 Ailenin Daha Deprem Kabus Son Bulacak

Kentsel Dönüşüm’de İstanbul’un öncü ilçelerinden olan Büyükçekmece’de deprem riski taşıdığı tespit edilen 8 blok ve 64 bağımsız bölümden oluşan yapılar yıkılacak.

     Beklenen İstanbul depremine hazırlıksız yakalanmamak için çalışmalarını aralıksız sürdüren Büyükçekmece Belediyesi, bugüne kadar riskli 50 bine yakın yapıyı yıkarak yerlerine depreme dayanıklı yapılar yapılamasına öncülük etti.

     Belediye – vatandaş işbirliğiyle sürdürülen kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında deprem riski taşıyan 8 bina daha Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün ve belediye teknik ekiplerinin gözetiminde yıkılacak.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
İLGİLİ HABERLER
POPÜLER HABERLER
SON DAKİKA HABERLERİ