Fenerbahçe’ye ceza gelebilir | Nabiz Gazetesi
Nabiz Gazetesi

Fenerbahçe’ye ceza gelebilir

UEFA Avrupa Ligi B Grubu ilk hafta maçında Fenerbahçe, Ülker Stadı'nda Dinamo Kiev'i 2-1 yendi. Sarı-lacivertliler, 36....

11 Eylül 2022 18 okunma
Fenerbahçe’ye ceza gelebilir

UEFA Avrupa Ligi B Grubu ilk hafta maçında Fenerbahçe, Ülker Stadı’nda Dinamo Kiev’i 2-1 yendi. Sarı-lacivertliler, 36. dakikada Gustavo Henrique’nin golüyle 1-0 öne geçti. Tsygankov’un golü konuk ekibi ümitlendirse de maçta gülen taraf Fenerbahçe oldu. Yeni transfer Batshuayi, 90+2’de sarı-lacivertlileri zafere taşıdı.

Dinamo Kiev’in teknik direktörü Mircea Lucescu, Fenerbahçe’nin takımındaki oyuncuları sakatladığına dair yaptığı açıklamayla ise dikkatleri üzerine çekmişti.

“AVRUPA’DA BÖYLE OYNAMAMALARI GEREK”

Maçtan sonra düzenlenen basın toplantısını soru almadan terk eden Rumen çalıştırıcı, odadan çıktığı esnada gazeteciler ile tartışmış ve “Fenerbahçe’yi tebrik ederim ama Avrupa’da böyle oynamamaları gerek. Çok fazla faul yapıldı. Oyuncularım hastanelik oldu, kalecim sakatlandı” diye konuşmuştu.

“UEFA, FENERBAHÇE’YE CEZA VERECEKTİR”

Karşılaşma ile ilgili bir diğer açıklama ise Dinamo Kiev Başkanı Igor Surkis’ten geldi. Surkis, ProFootball‘da yer alan habere göre “UEFA’nın, taraftarların davranışlarından dolayı Fenerbahçe’ye ceza vereceğini düşünüyorum. Şampiyonlar Ligi ön eleme maçında da bize karşı çok sert davrandılar” dedi.

“Hakem maçı iyi yönetmedi” diyen Surkis, “Şu da var; Fenerbahçe maçı öncesi iki forvetimiz sakattı. İki stoperimizden biri sakat, diğeri zehirlendi. 38 derece ateş. Şimdi iki oyuncumuz sakatlandı. Lucescu’ya güvenimiz tam” diye konuştu.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
İLGİLİ HABERLER
POPÜLER HABERLER
SON DAKİKA HABERLERİ