30 AĞUSTOS ZAFERİ ESENYURT’TA ANILDI | Nabiz Gazetesi
Nabiz Gazetesi

30 AĞUSTOS ZAFERİ ESENYURT’TA ANILDI

30 Ağustos Zafer Bayramı kapsamında Esenyurt Cumhuriyet Meydanı’nda çelenk sunma töreni düzenlendi. Törende Başkomutan Mustafa Kemal Atatürk...

30 Ağustos 2022 70 okunma
30 AĞUSTOS ZAFERİ ESENYURT’TA ANILDI

30 Ağustos Zafer Bayramı kapsamında Esenyurt Cumhuriyet Meydanı’nda çelenk sunma töreni düzenlendi. Törende Başkomutan Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere bağımsızlık mücadelesinin tüm kahramanları anıldı.

Büyük Taarruz’un bağımsızlıkla sonuçlandığı 30 Ağustos Zaferi’nin 100. yılında, Esenyurt Cumhuriyet Meydanı’nda çelenk sunma töreni gerçekleşti. Saygı duruşu ve İstiklâl Marşı ile başlayan törende Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt, Kaymakam Vural Karagül ve Garnizon Komutanlığı adına Hava Kuvvetleri Öğretim Üyesi Albay Erhan Berk, Atatürk büstüne çelenk sundu. Törene, CHP İstanbul Milletvekili Ali Şeker, siyasi partilerin ilçe başkanları ve temsilcileri, belediye başkan yardımcıları, Esenyurt Kent Konseyi, Esenyurt Muhtarlar Derneği, STK temsilcileri ve birçok vatandaş katıldı.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
İLGİLİ HABERLER
POPÜLER HABERLER
SON DAKİKA HABERLERİ