| Nabiz Gazetesi
Nabiz Gazetesi

Ramazan ayının başlamasına sayılı günler kalırken, vatandaşlar da alışveriş için Eminönü'ne akın etmeye başladı. Ancak fiyatlar cep...

02 Mart 2024 89 okunma

Ramazan ayının başlamasına sayılı günler kalırken, vatandaşlar da alışveriş için Eminönü’ne akın etmeye başladı. Ancak fiyatlar cep yakıyor. Eminönü’nde bir adet hurma 15 TL’den başlarken, kilosu ise 675 TL’ye kadar çıkabiliyor. En uygun zeytinin kilosu 149 TL, peynir ise 199 TL’den satılıyor.

Ramazan Ayı, 11 Mart Pazartesi günü başlıyor. Oruç tutacaklar şimdiden hazırlıklara başlarken, vatandaşların alışveriş için ilk tercihi Eminönü ve Mısır Çarşısı… En gözde ürünler ise her Ramazan olduğu gibi bu yıl da hurma, peynir, zeytin ve diğer iftariyelik çeşitleri. Görüştüğümüz esnaflar ise henüz beklenen yoğunluğun başlamadığına dikkat çekerken, Ramazan ayına birkaç gün kala işlerin artmasını bekliyor.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
İLGİLİ HABERLER
POPÜLER HABERLER
SON DAKİKA HABERLERİ