ESENYURT’TA KIŞLA MÜCADELE EKİPLERİNİN ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR | Nabiz Gazetesi
Nabiz Gazetesi

ESENYURT’TA KIŞLA MÜCADELE EKİPLERİNİN ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

Esenyurt Belediyesi Kışla Mücadele Ekipleri, sokak ve caddelerde oluşabilecek olumsuz şartları engellemek için tüm ekipleriyle 24 saat...

16 Şubat 2021 149 okunma
ESENYURT’TA KIŞLA MÜCADELE EKİPLERİNİN ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

Esenyurt Belediyesi Kışla Mücadele Ekipleri, sokak ve caddelerde oluşabilecek olumsuz şartları engellemek için tüm ekipleriyle 24 saat boyunca hizmet veriyor.
Esenyurt Belediyesi Fen İşleri, Park Bahçeler, Çevre Koruma ve Zabıta Müdürlüğü ekipleri kar yağışının olumsuzluklarını en aza indirmek için gece boyu çalışmalarını sürdürdü.  500 personel, yüzlerce araç ve iş makinesi ile cadde ve sokakların yanı sıra sağlık ocakları, hastaneler, itfaiye ile emniyet binalarının önü ve çevresi açık tutuldu.

KAR KÜREME VE TUZLAMA ÇALIŞMASI GECE BOYU DEVAM ETTİ

Kışla Mücadele Ekipleri gece boyunca kar küreme ve tuzlama çalışmaları yaparken, Halkla İlişkiler Müdürlüğüne bağlı Acil Çözüm Merkezi de, vatandaşlardan gelen çağrıları ekiplere yönlendirerek yollarda oluşan sorunların çözüme ulaşmasını sağladı. Kar küreme ve tuzlama ekipleri 24 saat esasına göre 7 bulvar, 130 cadde ve 2 bin 796 sokakta hizmet veriyor.

AĞAÇLARA DA MÜDAHALE EDİLDİ
Öte yandan ekipler yoğun kar yağışı ve rüzgâr sonucunda kırılan ağaçları, iş makineleri ile topladı. Ekipler, ağaçların üzerinde biriken karları da tehlike oluşmaması için temizledi.

Vatandaşlar Esenyurt Belediyesi Acil Çözüm Merkezi’ni 444 0 411 numaralı telefondan arayarak talep ve şikâyetlerini iletebilir.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
İLGİLİ HABERLER
POPÜLER HABERLER
SON DAKİKA HABERLERİ