Esenyurtlu anneler kreş zammını protesto için klip hazırladı | Nabiz Gazetesi
Nabiz Gazetesi

Esenyurtlu anneler kreş zammını protesto için klip hazırladı

Esenyurtlu anneler, Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Bozkurt’u protesto etmek ve kreş zammını gündeme getirmek için bir de...

27 Ocak 2021 123 okunma
Esenyurtlu anneler kreş zammını protesto için klip hazırladı

Esenyurtlu anneler, Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Bozkurt’u protesto etmek ve kreş zammını gündeme getirmek için bir de şarkı seslendirdi. Yapılan zamdan kaynaklı Esenyurt Belediyesi’nin kreşine gidemeyen çocuklar ise “Eğitim hakkımızı istiyoruz” diye seslendi.

“ÇOCUKLARIMIZIN EĞİTİM HAKKI ELİMİZDEN ALINMASIN”

Bir anne kreş zammını protesto ederek isyanını şu şekilde dile getirdi: “Esenyurt Belediyesi’ne bağlı kreşe dört yaşındaki kızım gidiyor. Belediye şu anda 400 lira olan kreş ücretlerimizi 900 lira yaptı. Bu kreşlere geneli dar gelirli ailelerin çocukları gidiyor. Birden bire bu zammı ödememiz mümkün değil, eğer ödemezsek de çocuklarımızı kreşten almamız gerekiyor. Lütfen yetkililer sesimizi duysun ve bize yardımcı olsunlar. Çocuklarımızın eğitim hakkı elimizden alınmasın”

Bir başka anne, “Esenyurt Belediyesi’nden kreşlerine giden 4 yaşında bir kızım var ve kreş ücretleri şu an 400 TL’den 900 TL’ye çıkarılmış durumda. Biz çalışan anneler gerçekten mağduruz. Lütfen sesimizi duyun ve kreş ücretlerini indirin” ifadelerini kullandı. Bir diğer anne ise “Vicdanınızı elinize koyun bu zammı geri çekin” diyerek zammı kınadı. Birçok anne ve çocuğu kreş ücretlerindeki zammın geri çekilmesini videoda talep etti.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
İLGİLİ HABERLER
POPÜLER HABERLER
SON DAKİKA HABERLERİ