Cihan’dan bir skandal daha! | Nabiz Gazetesi
Nabiz Gazetesi

Cihan’dan bir skandal daha!

İstanbul Tuzla’da polise yönelik “Bana teşkilatın numarasını verin” sözleriyle gündem olan Cihan Aksu, bu sefer de bekçilere tehdit savurdu. “Adamın tepesini attırmayın, sizi buraya gömerim” diyen Aksu, tekrar gözaltına alındı.

21 Aralık 2020 104 okunma
Cihan’dan bir skandal daha!

İstanbul’un Tuzla ilçesinde koronavirüs denetimleri sırasında maskesiz yakalanan ve polisleri tehdit ettiği için  yargılanan Cihan Aksu, bir rezalete daha karıştı.

Gece Kartalları olarak bilinen bekçiler, dün akşam saat 20.30 sıralarında sokağa çıkma kısıtlamasına rağmen dışarı çıkan ve yine maskesiz olan Cihan Aksu’ya işlem yapmak istedi.

Bekçi T.A.’ya “Bana polis bile ceza yazamadı, siz beni daha tanımamışsınız, Adamın tepesini attırmayın, sizi buraya gömerim” diyerek saldıran Aksu, gözaltına alındı.

Kurye olduğu öğrenilen Cihan Aksu, geçen eylül ayında koronavirüs denetimleri sırasında polislere maskesiz yakalanmıştı. Hakkında işlem yapmak isteyen polisleri “Bana teşkilatın numarasını verin” diyerek tehdit eden Aksu hakkında beş yıl beş aya kadar hapis cezasıyla yargılanıyor.

 

Bana teşkilatın numarasını verin sözleriyle gündem olan kurye Cihandan bir skandal daha

 

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
İLGİLİ HABERLER
POPÜLER HABERLER
SON DAKİKA HABERLERİ