Büyükçekmece Başsavcı Vekili Zülkarneyn Kısık Covid-19 nedeniyle hayatını kaybetti | Nabiz Gazetesi
Nabiz Gazetesi

Büyükçekmece Başsavcı Vekili Zülkarneyn Kısık Covid-19 nedeniyle hayatını kaybetti

Büyükçekmece Cumhuriyet Başsavcıvekili Zülkarneyn Kısık, yeni tip corona virüs (Covid-19) nedeniyle 61 yaşında yaşamını yitirdi.

26 Kasım 2020 155 okunma
Büyükçekmece Başsavcı Vekili Zülkarneyn Kısık Covid-19 nedeniyle hayatını kaybetti

Bir süredir Covid-19 nedeniyle Bakırköy Dr. Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde tedavi gören Zülkarneyn Kısık, yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

Kısık’ın cenazesi yarın Eyüp Sultan Camisi’nde öğle vakti kılınacak namazın ardından defnedilecek.

Hakimler ve Savcılar Kurulu (HSK) Başkanvekili Mehmet Yılmaz, Kısık’ın vefatı nedeniyle Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, “Değerli meslektaşım, Büyükçekmece Başsavcıvekili Zülkarneyn Kısık’ın vefat haberini üzüntü ile öğrendik. Kendisine Allah’tan rahmet, kederli ailesine, yakınlarına ve yargı camiamıza başsağlığı dilerim. Mekanı cennet olsun.” ifadelerini kullandı.

Cumhuriyet savcısı Zülkarneyn Kısık, 10 Mayıs 1959’da Ordu’nun Kumru ilçesinde dünyaya geldi. Kısık, Sivas’ın Kangal ilçesi, Bingöl’ün Karlıova ilçesi, Ordu’nun Perşembe ve Ünye ilçelerinde Cumhuriyet savcılığı, Zonguldak Ereğli’de Başsavcılık, Bakırköy Cumhuriyet Başsavcıvekilliği ve Büyükçekmece Başsavcıvekilliği görevlerini yaptı. Evli olan Zülkarneyn Kısık, 2 çocuk babasıydı.

Adalet Bakanı Abdülhamit Gül sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada “Vefat haberini teessürle öğrendiğim Büyükçekmece Başsavcı Vekilimiz Zülkarneyn Kısık’a Allah’tan rahmet; ailesine, yakınlarına ve yargı camiasına başsağlığı diliyorum” ifadelerini kullandı.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
İLGİLİ HABERLER
POPÜLER HABERLER
SON DAKİKA HABERLERİ