“YAZ OKULU”NDA İKİNCİ DÖNEM BAŞLADI | Nabiz Gazetesi
Nabiz Gazetesi

“YAZ OKULU”NDA İKİNCİ DÖNEM BAŞLADI

Başarılı ve eğlenceli geçen ilk kurun ardından Yaz Okulu öğrencileri, eğlenirken öğrenmeye ikinci dönemde devam ediyor.  Esenler...

30 Temmuz 2021 66 okunma
“YAZ OKULU”NDA İKİNCİ DÖNEM BAŞLADI

Başarılı ve eğlenceli geçen ilk kurun ardından Yaz Okulu öğrencileri, eğlenirken öğrenmeye ikinci dönemde devam ediyor. 

Esenler Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü’nün düzenlediği “Yaz Okulları”nda 4-15 yaş arası öğrenciler, pandemi kuralları çerçevesinde bir dizi etkinlikte buluştu. 8 bilgi evi ve İlim Yayma Cemiyeti Merkezi’nde, 1232 öğrenciyle gerçekleştirilen “Yaz Okulları”nda öğrenciler, kültürel, bilimsel ve sportif aktivitelerle dolu birinci kuru tamamladı.

İkinci kur ise 26 Temmuz Pazartesi günü başladı. 20 Ağustos Cuma gününe kadar devam edecek kurda öğrenciler eğlenirken, öğrenmeye devam edecek.

FİNAL 15 TEMMUZ MİLLET BAHÇESİ’NDE

Yaz okulları, 20 Ağustos Cuma günü, 15 Temmuz Millet Bahçesi’nde yapılacak büyük bir şenlikle etkinlik programını tamamlayacak. Öğrencilerin aileleriyle birlikte katılacağı şenlikte keyifli anlar yaşanacak.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
İLGİLİ HABERLER
POPÜLER HABERLER
SON DAKİKA HABERLERİ