TDH BEYLİKDÜZÜ İLÇE BAŞKANI ALEV KESER OLDU | Nabiz Gazetesi
Nabiz Gazetesi

TDH BEYLİKDÜZÜ İLÇE BAŞKANI ALEV KESER OLDU

Mustafa Sarıgül Türkiye Değişim Harekatı’nın partileşme sürecini kısa zaman önce başlatmıştı. İstanbul’da ilçe başkanlarının atamasıda yapılmaya başlandı. Bu çalışmalar doğrultusunda Beylikdüzü TDH ilçe başkanıda Alev Keser oldu. Keser aynı zamanda 3. Bölgede tek kadın ilçe başkanı olma özelliği taşıyor

15 Kasım 2020 145 okunma
TDH BEYLİKDÜZÜ İLÇE BAŞKANI ALEV KESER OLDU

Mustafa Sarıgül Türkiye Değişim Harekati’nin partileşme sürecini kısa zaman önce başlatmıştı. İstanbul’da ilçe başkanlarının atamasıda yapılmaya başlandı. Bu çalışmalar doğrultusunda Beylikdüzü TDH ilçe başkanıda Alev Keser oldu. Keser aynı zamanda 3. Bölgede tek kadın ilçe başkanı olma özelliği taşıyorMustafa Sarıgül’ün öncülüğünde kurulan Türkiye Değişim Hareketi’nde İl başkanlarının ardından ilçe başkanlarıda belli olmaya başladı. Beylikdüzü’nde CHP’de daha önce aktif siyaset yapan Alev Keser TDH Beylikdüzü İlçe Başkanı oldu. Parti rozetini TDH İl Başkanı Yusuf Polat taktı.

UMUDUNU KAYBEDENLER AYNI ÇATIDA BULUŞACAK

Yola iktidar olma parolasıyla çıkan TDH Beylikdüzü İlçe Başkanı Alev Keser, küsen ve umutlarını kaybedenlerin umudu alacaklarını söyledi. Keser: ‘Halkla her zaman iç içe olacağız. Onlara sırt çeviren değil onların derdine çare olmak için geliyor. Kutuplaşarak değil, kucaklaşarak sorunları birlikte aşacağız. Seçimlerin son altı ayında sokaklarda olmayacağız. Her zaman sahada olacağız. Aynı heyecanla yola çıktık. Yarınlar, dünden daha güzel olacak. Türkiye Değişim Hareketi yüreklere umut, memlekete ışık olmak için geliyor’ ifadelerini kullandı.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
İLGİLİ HABERLER
POPÜLER HABERLER
SON DAKİKA HABERLERİ