Sultanşehir Gençlik FEST başladı | Nabiz Gazetesi
Nabiz Gazetesi

Sultanşehir Gençlik FEST başladı

Sultangazi Belediyesi'nin düzenlediği “Sultanşehir Gençlik FEST” başladı. 3 gün boyunca sürecek festivalde gençler doyasıya eğlenecek.   Sultangazi...

29 Ekim 2021 51 okunma
Sultanşehir Gençlik FEST başladı

Sultangazi Belediyesi’nin düzenlediği “Sultanşehir Gençlik FEST” başladı. 3 gün boyunca sürecek festivalde gençler doyasıya eğlenecek.

 

Sultangazi Belediyesi tarafından düzenlenen “Sultanşehir Gençlik FEST” başladı. Sultangazi Belediyesi etkinlik alanında gerçekleştirilen festivalde Kitap Fuarı, spor tutkunlarının kıyasıya mücadele edeceği ödüllü 3×3 Sokak Basketbol Turnuvası, oyunseverlerin hünerlerini sergileyecekleri playstation kapışması ve daha birçok etkinlik yer alıyor. Etkinlik alanında gençlerle bir araya gelen Sultangazi Belediye Başkanı Abdurrahman Dursun, eski basketbolcu Harun Erdenay ile birlikte basketbol oynadı.

 

“Ekin Uzunlar konseriyle de festivalimiz son bulacak”

 

Gençlerle birlikte etkinlik alanında bulunan oyunları oynayarak vakit geçiren Dursun, üç gün boyunca festivalin süreceğini söyleyerek, “Gençlik Festivali’ndeyiz. Bugün başladı. Pazar akşamına kadar devam edecek. Gençlerimizin kitapla iç içe olmaları için festivalimize kitap stantları da açtık. Sadece Sultangazi değil çevre ilçelerden gelecek tüm gençlere de inşallah üç gün boyunca çok güzel sürecek bir festivali onlara hediye etmiş olacağız. DJ gösterileri olacak, dans gösterileri olacak. Ekin Uzunlar konseriyle de festivalimiz son bulacak” diye konuştu.

 

Eski basketbolcu Harun Erdanay ise gençlerin doyasıya eğlenebileceğini ifade ederek, “Gerçekten çok güzel bir gün, çok güzel bir spor etkinliği ama aynı zamanda kitap etkinliğimiz de var. Bölgedeki gençler çok şanslı. 3 gün boyunca burada hem sosyalleşecekler, hem kitap okuyabilecekler hem spor yapacaklar. Burada emeği geçen bütün herkese teşekkür ederim” şeklinde konuştu.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
İLGİLİ HABERLER
POPÜLER HABERLER
SON DAKİKA HABERLERİ