SAMSUN KÖY DERNEKLERİNDEN SOKAK HAYVANLARINA YUVA | Nabiz Gazetesi
Nabiz Gazetesi

SAMSUN KÖY DERNEKLERİNDEN SOKAK HAYVANLARINA YUVA

Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt, Samsun Havza Ladik 21 Köy Dernekleri Platformu’nun, sokak hayvanları için yaptığı...

26 Şubat 2021 120 okunma
SAMSUN KÖY DERNEKLERİNDEN SOKAK HAYVANLARINA YUVA

Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt, Samsun Havza Ladik 21 Köy Dernekleri Platformu’nun, sokak hayvanları için yaptığı yuvaları teslim alarak, duyarlı davranışları için platform üyeleri ve yöre halkına teşekkür etti.

Samsun Havza Ladik 21 Köy Dernekleri Platformu, başlattığı proje ile sokak hayvanları için ahşap malzemeden kulübeler yaptı. Platform üyeleri, yapılan 21 adet kedi ve köpek yuvasını, Esenyurt Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü Modern Hayvan Bakımevi’ne getirerek, Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt’a teslim etti. Duyarlı davranışları için platform üyelerine plaket veren Başkan Bozkurt, “Emeğinize sağlık. Ben platform üyelerine ve yöre halkına sokak hayvanlarını unutmadıkları için çok teşekkür ediyorum” dedi. Platform adına yuvaları teslim eden Cumhuriyet Halk Partisi Esenyurt İlçe Başkan Yardımcısı Çetin Ayyıldız ve Samsun Havza Ladik 21 Köy Dernekleri Platform Sözcüsü Olcay Er, sokak hayvanları için yuva yapımına devam edeceklerini söyledi.

Teslim alınan yuvalar, Veteriner İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından sokak hayvanlarının yaşam alanlarına bırakılacak.

ESENYURT BELEDİYESİ BASIN VE YAYIN MÜDÜRLÜĞÜ

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
İLGİLİ HABERLER
POPÜLER HABERLER
SON DAKİKA HABERLERİ