“Rıza Baba” karakolluk oldu! | Nabiz Gazetesi
Nabiz Gazetesi

“Rıza Baba” karakolluk oldu!

Kanal D ekranlarında yayınlanan Arka Sokaklar'da "Emniyet Amiri Rıza Soylu" karakterine hayat veren Zafer Ergin, karakolluk oldu. Ekranların...

30 Ocak 2021 82 okunma
“Rıza Baba” karakolluk oldu!

Kanal D ekranlarında yayınlanan Arka Sokaklar’da “Emniyet Amiri Rıza Soylu” karakterine hayat veren Zafer Ergin, karakolluk oldu.

Ekranların uzun soluklu dizilerinden Arka Sokaklar’ın Rıza Babası Zafer Ergin, önceki gün Etiler’de kendisinden döviz bozmasını istediğini söyleyen bir vatandaştan şüphelendi.

78 yaşındaki usta oyuncu, söz konusu şahsı yanına alarak, Beşiktaş İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği’ne başvurdu.

“İkimiz de şikâyetçi olmadık”

Bir saatlik soruşturma sonrası Zafer Ergin, “İkimiz de şikayetçi olmadık. Dövizler de sahte değilmiş. Çok bağırıp, çağırınca şüphelendim. Karakolda ufak bir polisiye macera yaşadık” dedi.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
İLGİLİ HABERLER
POPÜLER HABERLER
SON DAKİKA HABERLERİ