Miray Daner: Oynarken çok çirkinleşebilen biriyim | Nabiz Gazetesi
Nabiz Gazetesi

Miray Daner: Oynarken çok çirkinleşebilen biriyim

Oynadığı projelerle adından sıkça söz ettiren Miray Daner hurriyet.com.tr’de Ferit Ömeroğlu’nun konuğu oldu. Vatanım Sensin’de oynadığı Hilal karakterinin kendisi için çok özel olduğunu söyleyen Daner, şu anda oynadığı Saygı’da canlandırdığı Helen karakterinin de kendisine çok ilham verdiğini söylüyor.

16 Kasım 2020 112 okunma
Miray Daner: Oynarken çok çirkinleşebilen biriyim

Oyuncu Miray Daner, oynarken çok çirkinleşebildiğini söyledi. Açıklamalarının devamında ise, “Oynadığım karakterin güzellik ile alakalı bir donesi yoksa buna çok önem vermiyorum. Çok güzel olması gereken bir karakteri de oynamadım. Başka sebeplerle altı dolu olan karakterleri oynama fırsatım oldu” dedi.

 

Klişe olur mu bilmiyorum ama yaptığım iş motivasyon kaynağım. Bir sahnede oynadıktan sonra izlerken duyduğum tatmini anlatamam size. Yaptığım iş beni çok besleyen bir şey. Çünkü farklı karakterler oynayıp başka biri olabiliyorsun ve onunla empati kurabiliyorsun. Bu çok özel ve değerli bir şey benim için. Onun dışında şarkı söylemeyi seviyorum ve şans dersi alıyorum. O da beni çok besleyen bir şey. Sıkıştığım ya da daraldığım anlarda hemen bir şarkı mırıldanır kendime gelirim.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
İLGİLİ HABERLER
POPÜLER HABERLER
SON DAKİKA HABERLERİ