KEREMCEM ALTI ÇOCUK BABASI OLDU! | Nabiz Gazetesi
Nabiz Gazetesi

KEREMCEM ALTI ÇOCUK BABASI OLDU!

KEREMCEM ALTI ÇOCUK BABASI OLDU!
“Geçmiş Olsun” isimli yeni şarkısıyla Keremcem, Yasemin Şefik’in Best FM’deki programına katıldı. Canlı yayında samimi itiraflarda bulunan şarkıcı ve oyuncu ilk kez rol alacağı sitcom projesini de anlattı.

26 Aralık 2020 299 okunma
KEREMCEM ALTI ÇOCUK BABASI OLDU!

“Benim işlerim hep aynı anda oluyor. Yeni şarkım ve dizi projesi de böyle aynı zamana denk geldi. İlk kez bir sticom’da rol alacağım. Senaryoyu okurken altı çocuklu bir baba olduğumu görünce, çok eğlendim.” dedi.

ACUN’A BİZ ASLA ENGEL OLAMAYIZ!

“Yetiş Zeynep” isimli komedi dizisi Exxen platformunda yer alacak. Acun Ilıcıla’nın kurduğu platform da Yasemin Şefik’in “Sana bir komplo teorisiyle geliyorum; Acun acaba, önünden engelleri mi kaldırıyor? Bak sen ve Emre Altuğ aile babası rollerine geçiş yaptınız?” şakası üzerine Keremcem; “Acun’un önünde biz asla engel olamayız.” diyerek kahkaha attı.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
İLGİLİ HABERLER
POPÜLER HABERLER
SON DAKİKA HABERLERİ