İstanbullular deniz taksilerin rengine karar verdi | Nabiz Gazetesi
Nabiz Gazetesi

İstanbullular deniz taksilerin rengine karar verdi

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada İstanbulluların deniz taksi rengine karar verdiğini duyurdu....

27 Ocak 2021 121 okunma
İstanbullular deniz taksilerin rengine karar verdi
İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada İstanbulluların deniz taksi rengine karar verdiğini duyurdu. Buna göre, deniz taksinin tasarımı “boğaz” olacak.

Daha önce konuyla ilgili bir anket çalışması başlatan İstanbul Büyükşehir Belediyesi, İstanbullulara deniz taksinin renginin ne olması gerektiğini sorarak dört renk seçeneği sunmuştu.

İmamoğlu’nun Twitter hesabından yaptığı paylaşım şöyle:

“İstanbullular deniz taksinin rengine karar verdi.

150 binden fazla oy kullanılan anketimizde %36 oy oranı ile İBB Deniz Taksi için Boğaz isimli tasarım seçildi. Bu yaz hizmete girecek deniz taksilerimizin üretimi Haliç Tersanemizde devam ediyor.”

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
İLGİLİ HABERLER
POPÜLER HABERLER
SON DAKİKA HABERLERİ