Hülya Avşar’dan Öykü Karayel’e: Oyunculuğun bende saygı uyandırdı | Nabiz Gazetesi
Nabiz Gazetesi

Hülya Avşar’dan Öykü Karayel’e: Oyunculuğun bende saygı uyandırdı

Netflix’in yeni Türk dizisi Bir Başkadır’a Öykü Karayel’in performansı damga vurdu. Karayel’in oyunculuğu sosyal medyada da çok konuşulurken Hülya Avşar’dan da bir yorum geldi.

16 Kasım 2020 117 okunma
Hülya Avşar’dan Öykü Karayel’e: Oyunculuğun bende saygı uyandırdı

Berkun Oya’nın senaryosunu yazdığı Bir Başkadırsosyal medyayı salladı. Günlerdir konuşulan dizide ise en dikkat çeken isim Öykü Karayelidi. Meryem karakteriyle inanılmaz bir oyunculuk sergileyen Karayel’e sosyal medyada övgü yağıyor.

Fatih Artman, Funda Eryiğit, Alican Yücesoy ve Tülin Özen’le birlikte başrol oynayan Öykü Karayel, oyunculuğuyla izleyenlerden tam not aldı.

Kuzey Güney dizisinde Öykü Karayel’in canlandırdığı Cemre karakterinin annesini oynayan ünlü oyuncu Zerrin Tekindor da eski rol arkadaşı için övgü dolu ifadeler kullanmıştı. Tekindor’dan sonra Hülya Avşarda bir paylaşım yaptı.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
İLGİLİ HABERLER
POPÜLER HABERLER
SON DAKİKA HABERLERİ