FENER FOKUR FOKUR | Nabiz Gazetesi
Nabiz Gazetesi

FENER FOKUR FOKUR

Fenerbahçe'de işler kötüye gitmeye devam ediyor... Son 3 maçını kaybeden Fenerbahçe'de teknik direktör Vitor Pereira'nın geleceği tartışılmaya...

02 Kasım 2021 135 okunma
FENER FOKUR FOKUR
Fenerbahçe’de işler kötüye gitmeye devam ediyor… Son 3 maçını kaybeden Fenerbahçe’de teknik direktör Vitor Pereira’nın geleceği tartışılmaya başlandı. Galatasaray derbisiyle beraber oynanacak 3 maç Pereira’nın kaderini belirleyecek… Gürkan Karakullukçu yazdı…

Fenerbahçe’de üst üste alınan mağlubiyetler teknik direktör Vitor Pereira’nın geleceğini tartışmaya açtı. Son 3 maçta 3 mağlubiyet alan Portekizli çalıştırıcının özellikle 3-5-2 sistemindeki ısrarı sorgulanmaya başladı.

Pereira’nın sistemindeki alarm zilleri aylar öncesinden başlamasına rağmen sistem değişikliğinde herhangi bir değişiklik yapmadı. Kanaryada üst üste alınan kötü sonuçlara ise “Pereira neden sistem değiştirmiyor, oyuncuya göre neden sistem belirlemiyor” sorularına neden oldu. Özellikle sezona üst üste galibiyetlerle başlayan Fener’in sahada ortaya koyduğu oyun günden güne geriye gitti.

ÖNCE MESUT ŞİMDİ PELKAS

Ayrıca Portekizli hocanın oyuncularla olan iletişimindeki problemler de tartışma konusu oldu. Önce Mesut Özil’le arası açılan Pereira’nın son oynanan Konya maçında oyundan aldığı Pelkas’ın da tepkisine maruz kaldı.

FLAŞ KARAR

Öte yandan, edinilen bilgilere göre, Konyaspor maçında Fenerbahçe teknik direktörü Vítor Pereira ile tartışan Pelkas, menajerlerine “Ayrılmak istiyorum” mesajı gönderdi.

EN AZ PUAN TOPLAYAN TEKNİK DİREKTÖR

Portekizli hoca, son 3 sezonda 11 hafta itibariyle en az puan toplayan teknik adam ünvanını kazandı.

İKİNCİ DÖNEM KISA SÜREBİLİR

Fenerbahçe kulislerinde konuşulanlara göre, bütün bu gelişmelerin üzerine eğer Pereira, Antwerp ve Kayserispor maçlarında kötü sonuçlar almaya devam ederse 21 Kasım’da oynanacak Galatasaray derbisi beklenmeden görevden alınmasının planlanıyor…

“B PLANI” HAZIR

Fenerbahçeli yöneticiler ise maç sonuçlarını beklemeden “B planını” hazırladı. Teknik direktörlük için Fenerbahçe yönetimi herkesi şaşırtan bir adım atmayı planlıyor. Herkes Başakşehir’den ayrılan Aykut Kocaman’ın teknik direktör olacağını düşünürken, kulislerden edinilen bilgilere göre yönetimin böyle bir planı yok. Buna neden olarak ise Kocaman’ın yönetimle soğuk ilişkileri ve taraftar olarak gösterildi. Aykut Kocaman’ın bu yüzden Fenerbahçe ile anlaşma ihtimali az olarak görülüyor.

ADAYLAR KİM

Fenerbahçe’nin olası teknik direktörleri arasında ise Valverde, Pirlo, Favre, Çağdaş Atan, Fonseca, Klinsmann ve Frank De Boer olarak gösterildi.

RIDVAN DİLMEN DEVREYE GİRİYOR

Ayrıca Rıdvan Dilmen’in tepkilerini yumuşatmak için Mesut Özil gibi bazı futbolcularla yan yana geleceği öğrenildi.

Gürkan Karakullukçu

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
İLGİLİ HABERLER
POPÜLER HABERLER
SON DAKİKA HABERLERİ