ESENYURT’A IHLAMUR VE AKASYA AĞAÇLARI DİKİLDİ | Nabiz Gazetesi
Nabiz Gazetesi

ESENYURT’A IHLAMUR VE AKASYA AĞAÇLARI DİKİLDİ

Esenyurt Belediyesi, betonla anılan ilçeyi yeşil bir görünüme kavuşturmak için cadde ve sokakları ağaçlandırmaya devam ediyor. Ekipler,...

02 Mart 2021 211 okunma
ESENYURT’A IHLAMUR VE AKASYA AĞAÇLARI DİKİLDİ

Esenyurt Belediyesi, betonla anılan ilçeyi yeşil bir görünüme kavuşturmak için cadde ve sokakları ağaçlandırmaya devam ediyor. Ekipler, Piri Reis Mahallesi’nde 85 adet ıhlamur ve akasya ağacı dikti.

Esenyurt Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü betonla anılan ilçeyi yeşil bir görünüme kavuşturmak için çalışmalarına devam ediyor. Ekipler, Piri Reis Mahallesi 1328. Sokak’a 85 adet ıhlamur ve akasya ağacı dikti. Beton blokların arasında kalan Esenyurtlulara nefes aldırmak için yapılan çalışmalar devam edecek.

Bölgenin, ağaçlandırmaya muhtaç yerlerden biri olduğunu ifade eden Orman Mühendisi Süleyman Beyez, “Piri Reis Mahallesi’nde dün 45, bugün de 40 ağaç dikimi yaptık. Görevimiz, Esenyurt’un caddelerini ve sokaklarını yeşillendirmek. Hem vatandaşların talebi doğrultusunda hem de bizim tespit ettiğimiz yerlerde ağaçlandırma çalışması yapıyoruz” diye konuştu.

 

 

 

 

ESENYURT BELEDİYESİ BASIN VE YAYIN MÜDÜRLÜĞÜ

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
İLGİLİ HABERLER
POPÜLER HABERLER
SON DAKİKA HABERLERİ