ESENYURT PANDEMİYLE MÜCADELEYE DEVAM EDİYOR | Nabiz Gazetesi
Nabiz Gazetesi

ESENYURT PANDEMİYLE MÜCADELEYE DEVAM EDİYOR

Esenyurt Belediyesi, Koronavirüs ile mücadele çalışmaları kapsamında ilçe genelinde toplu kullanım alanlarının dezenfeksiyon çalışmalarına devam ediyor.

18 Kasım 2020 108 okunma
ESENYURT PANDEMİYLE MÜCADELEYE DEVAM EDİYOR

Esenyurt Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü, Koronavirüs ile mücadeleyi aralıksız sürdürüyor. Ülke genelinde yeniden yükselmeye başlayan Koronavirüs rakamlarının ardından ilçede yürüttüğü dezenfeksiyon çalışmalarını artıran ekipler, vatandaşların toplu kullanım alanlarından olan kültür merkezleri, parklar, bankamatikler, taksi ve dolmuş duraklarını dezenfekte ederek mikroplardan arındırıyor. Tüm dünyayı etkisi altına alan Koronavirüs salgınına karşı oluşturduğu ekiple, Esenyurt genelinde çalışmalarını aralıksız sürdüren birim, sabah erken saatlerde mesaiye başlayarak vatandaşların yoğun olarak kullandığı tüm alanlarda ilaçlama ve dezenfeksiyon çalışması yürütüyor.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
İLGİLİ HABERLER
POPÜLER HABERLER
SON DAKİKA HABERLERİ