ESENYURT BELEDİYESİ’NDEN ÇOCUKLARA ARA TATİL ŞENLİĞİ | Nabiz Gazetesi
Nabiz Gazetesi

ESENYURT BELEDİYESİ’NDEN ÇOCUKLARA ARA TATİL ŞENLİĞİ

Esenyurt Belediyesi, okulların tatil olmasıyla birlikte ilçede yaşayan çocuklar için çeşitli etkinlikler düzenlemeye devam ediyor. İlçenin parkları...

20 Kasım 2021 229 okunma
ESENYURT BELEDİYESİ’NDEN ÇOCUKLARA ARA TATİL ŞENLİĞİ

Esenyurt Belediyesi, okulların tatil olmasıyla birlikte ilçede yaşayan çocuklar için çeşitli etkinlikler düzenlemeye devam ediyor. İlçenin parkları ve kültür merkezlerinde yapılan etkinliklere aileleri ile birlikte katılan yüzlerce çocuk, ara tatilin keyfini çıkardı. Şehit Erol Olçok Kültür Merkezi’nde festival tadında geçen etkinliğe, Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt da katılarak çocukların mutluluğuna ortak oldu.

Esenyurt Belediyesi, okulların tatil olması ile birlikte parklarda ve belediyenin kültür merkezlerinde çocuklar için birbirinden güzel etkinlikler düzenledi. Düşle-Yap Bilim ve Sanat Atölyeleri kapsamında Gaziler Parkı,  Spor Parkı, Mehmet Âkif Ersoy Parkı ve Cumhuriyet Yürüyüş Yolu Parkı’nda açılan mobil sahnede Akıl ve Zekâ Oyunları, sahnede ise Kukla, Sihirbaz, Jonglör, Ateşbaz ve Hacivat-Karagöz gösterileri çocuklarla buluştu. Ara Tatil Şenliği parkların yanı sıra Esenyurt Belediyesi Kültür Merkezi ve Şehit Erol Olçok Kültür Merkezi’nde devam etti. Şehit Erol Olçok Kültür Merkezi’nde festival tadında geçen etkinliğe katılan Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt, “Biz, sizlere güzel bir gelecek bırakmak için var gücümüzle çalışıyoruz. Sizler için yaptığımız bu etkinliklerde umarım eğlenirsiniz. Ara tatilden sonra yeni dönmede başarılar diyorum” dedi.

VELİLERDEN BAŞKAN BOZKURT’A TAKDİR

Çocukların doyasıya eğlendiği Ara Tatil Şenliği’nde, palyaçolar çocukların yüzlerine çeşitli sevimli hayvan figürleri çizdi. Şenliğe katılan bir öğrenci velisi, “26 yıl sonra ilk defa bir gösteriye geliyorum. Kemal Deniz Bozkurt’a çok teşekkür ediyorum, Allah ondan razı olsun. Memleketten geldiğim için daha önce bu tür etkinliklere katılma fırsatım olmamıştı. Bu etkinlikle çocukluk hayatımı yaşadım” dedi. Gösteriyi çok beğendiğini ifade eden bir veli ise şöyle konuştu: “Geçen hafta da tiyatro gösterisi vardı. Bu gösteriyi düzenleyen herkese teşekkür ederiz. Çocuklarımız pandemi sürecinde devamlı evdeydi. Şimdi en azından çocuklar için bir aktivite oldu. Çok güzeldi, biz de eğlendik.”

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
İLGİLİ HABERLER
POPÜLER HABERLER
SON DAKİKA HABERLERİ