ERSAY ÜNER; OYUNCULUĞA YETENEĞİM OLDUĞUNU SÖYLÜYORLAR! | Nabiz Gazetesi
Nabiz Gazetesi

ERSAY ÜNER; OYUNCULUĞA YETENEĞİM OLDUĞUNU SÖYLÜYORLAR!

Başarılı sanatçı Ersay Üner, geçtiğimiz gün yeni şarkısı Seni Soruyorlar ile Best Fm’de Yasemin Şefik’in sunduğu Hitnoz programına konuk oldu.

28 Ocak 2021 129 okunma
ERSAY ÜNER;  OYUNCULUĞA YETENEĞİM OLDUĞUNU SÖYLÜYORLAR!
Ersay Üner, yeni şarkısı ile ilgili: ” Keyifli bir şarkı oldu. Seni Soruyorlar kendi derdini içinde anlatıyor. Tüm soruların cevabı şarkının içerisinde ve bir paradoks yaratıyor.” yorumunu yaparken Yasemin Şefik’in klibindeki oyunculuğunu beğenmesiyle ilgili yaptığı yoruma ise:” Öğrenmeye açık bir adamım. İnsanlar bende gördükleri şeyleri söylüyorlar ve bunları uygulamaya çalışıyorum. Oyunculukla ilgili bir iddiam yok ama öyle bir yeteneğim olduğunu söylüyorlar. Zaman içerisinde kameranın karşısına geçe geçe rahatlamaya ve biraz daha doğallaşmaya başladım. Benim de hoşuma gitmiyor değil artık. Dışarıdan baktığım zaman kendime aferin diyorum ve kendi kendimi tebrik ediyorum.” 
 
Ersay Üner: ”Herkesi seviyoruz ve herkesi övüyoruz ama kendimize geldiği zaman kendimizi çok yeriyoruz. Yerdiğimiz kadar biraz da kendimizi övsek hiçbir şey olmaz. Herkes zannediyor ki şarkı yazarları her zaman depresyonda ve hep depresif şeyler yazarlar. Ben en güzel şarkılarımı en mutlu olduğum zamanlarda yazıyorum. Depresif olduğum zamanlarda yazdığım şeyleri paylaşmıyorum.”
 
Yasemin Şefik’in yazdığın şarkıları hiç unuttuğun oluyor mu sorusu üzerine bir anısını anlatan Ersay Üner, geçen yaz başına gelen bir durumu şöyle ifade etti:”Fethiye’de çok sevdiğim bir yer var. Oraya gittik. Bir adadayız. Bir turistik gemi geçiyordu ve bir şarkı çalıyordu. Duydum ve kendime ‘Ben böyle bir şey yaptım ve yaptığım şarkıya çok benziyor ama şarkıyı daha çıkarmadım’ dedim. Benim olduğuna eminim şarkının ama ne olduğunu çıkaramıyorum. Sonra ses yaklaştıkça ‘Bu benim hikayem, bu benim masalım…’ kısmını duydum. Sanki hala şarkının üzerinde çalışıyormuşum ve yeni yapıyormuşum gibi hissettim ki aslında şarkıyı çoktan vermişim.”
Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
İLGİLİ HABERLER
POPÜLER HABERLER
SON DAKİKA HABERLERİ