dizideki çocuk oyuncunun annesi ile aşk yaşamaya başladı | Nabiz Gazetesi
Nabiz Gazetesi

dizideki çocuk oyuncunun annesi ile aşk yaşamaya başladı

7 yıllık sevgilisi Feyza Çıpa’dan 6 ay önce ayrılan Kutsi, rol aldığı dizideki çocuk oyuncunun annesi ile aşk yaşamaya başladı. Benim Adım Melek isimli dizide başrol olan Kutsi, aynı dizide rol alan Poyraz Ar’ın annesi Sibel Ülker ile yeni bir ilişkiye başladı.

20 Kasım 2020 423 okunma
dizideki çocuk oyuncunun annesi ile aşk yaşamaya başladı

Ünlü şarkıcı Kutsi, yaklaşık 7 yıldır beraber olduğu Feyza Çıpa‘dan geçtiğimiz nisan ayında ayrılmasının ardından kısa bir süre sonra yeni bir aşka yelken açtı.

Benim Adım Melek‘ adlı dizide Halil Şirhan karakterini canlandıran Kutsi, aynı dizide rol alan çocuk oyuncu Poyraz Ar’ın annesiyle aşk yaşıyor. Çocuk oyuncu Poyraz Ar’ın annesinin adının Sibel Ülker olduğu öğrenildi.

ROMANTİK POZ ORTAYA ÇIKTI

Kutsi ve yeni aşkı Sibel Ülker’in romantik pozu da ilk kez ortaya çıkmış oldu. Kutsi, TRT 1’de ekrana gelen Kutsi, ‘Benim Adım Melek’ dizisinin setinde çocuk oyuncu Poyraz Ar ile yakından ilgileniyordu. Kutsi’nin Poyraz’a bu kadar yakınlık göstermesinin nedeni de böylece belli olmuş oldu.

Ünlü şarkıcı Kutsi, rol aldığı dizideki çocuk oyuncunun annesi ile aşk yaşamaya başladı

7 YILLIK İLİŞKİ NOKTALANDI

Kutsi’nin evlilik fobisi olduğu için Feyza Çıpa ile ayrıldıkları iddia edilmişti. Evlenip yuva kurmak isteyen Çıpa, Kutsi’nin kendisine olumsuz yanıt vermesi nedeniyle 7 yıllık ilişkiyi noktalama kararı almıştı.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
İLGİLİ HABERLER
POPÜLER HABERLER
SON DAKİKA HABERLERİ