Cem Belevi’den canlı yayında tünele girdim yalanı… | Nabiz Gazetesi
Nabiz Gazetesi

Cem Belevi’den canlı yayında tünele girdim yalanı…

Cem Belevi, Derya Uluğ’la beraber seslendirdikleri “Leyla Mecnun” şarkısıyla Yasemin Şefik’in Best Fm’deki programına konuk oldu. Yakışıklı...

07 Aralık 2020 367 okunma
Cem Belevi’den canlı yayında tünele girdim yalanı…

Cem Belevi, Derya Uluğ’la beraber seslendirdikleri “Leyla Mecnun” şarkısıyla Yasemin Şefik’in Best Fm’deki programına konuk oldu. Yakışıklı şarkıcı ve oyuncunun yeni şarkı heyecanı canlı yayına da yansıdı. Yayına telefonla katılan Cem Belevi tünele girdim diyerek soruyu cevaplamadı.

Yaz ayında oyuncu Zehra Yılmaz’a evlilik teklifi eden ve geçtiğimiz günlerde ayrılık haberleri çıkan Cem Belevi Yasemin Şefik’in “Şimdi sen Leyla’nı bulmuştun da ne oldu? gerçekten ayrıldınız mı?” diye sorunca panikleyen şarkıcı “Yasemincim tünele girdim. Seni duymuyorum. Ne dedin?” diyerek kahkahayla soruyu cevaplamadan geçiştirdi. Dizi ve oyunculuk üzerine ise; “Ben de güzel bir projede yer almak istiyorum. Ancak doğru seçim için bekliyorum.” dedi.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
İLGİLİ HABERLER
POPÜLER HABERLER
SON DAKİKA HABERLERİ