Büyükşehir Belediyesi ve Büyükçekmece Belediyesi öğrencileri mağdur etmedi | Nabiz Gazetesi
Nabiz Gazetesi

Büyükşehir Belediyesi ve Büyükçekmece Belediyesi öğrencileri mağdur etmedi

İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve Büyükçekmece Belediyesi, kantini hizmete girmeyen Tepecik Hüsnü M. Özyeğin Ortaokulu’nda öğrenim gören 1660...

27 Ekim 2021 117 okunma
Büyükşehir Belediyesi ve Büyükçekmece Belediyesi öğrencileri mağdur etmedi

İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve Büyükçekmece Belediyesi, kantini hizmete girmeyen Tepecik Hüsnü M. Özyeğin Ortaokulu’nda öğrenim gören 1660 öğrenciyi mağdur etmedi.

Tepecik Hüsnü Özyeğin Ortaokulu’nda kantin ihalesi yapılmadığından yiyecek ve içecek bulmakta zorlanan öğrencilere İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve Büyükçekmece Belediyesi tarafından ambalajlı şekilde su, meyve suyu, kraker, bisküvi, kek gibi gıdalar ücretsiz olarak dağıtılıyor.

Kantin hizmete girinceye kadar dağıtım devam edecek

Sabah ve öğlen olmak üzere ikili öğrenim görülen Tepecik M. Hüsnü Özyeğin Ortaokulu’nda öğrencilerin sabah ve öğle saatlerinde yiyecek ve içecek ihtiyaçları karşılanırken uygulama okulun kantin ihalesini tamamlanması ve hizmete gireceği güne kadar devam edecek.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
İLGİLİ HABERLER
POPÜLER HABERLER
SON DAKİKA HABERLERİ