AKŞENER VE BOZKURT, ESENYURT ESNAFINI ZİYARET ETTİ | Nabiz Gazetesi
Nabiz Gazetesi

AKŞENER VE BOZKURT, ESENYURT ESNAFINI ZİYARET ETTİ

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ve Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt, Esenyurt esnafını ziyaret ederek...

26 Şubat 2021 147 okunma
AKŞENER VE BOZKURT, ESENYURT ESNAFINI ZİYARET ETTİ

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ve Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt, Esenyurt esnafını ziyaret ederek sorunlarını dinledi.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ve Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt, ilçe esnafıyla bir araya geldi. Akşener ve Bozkurt’a ziyaret sırasında İYİ Parti İstanbul İl Başkanı Buğra Kavuncu, Esenyurt Belediyesi CHP Meclis Üyeleri ve CHP Esenyurt ilçe yönetimi de eşlik etti. Esenyurt Ünverdi Caddesi’nde esnafı ziyaret ederek, sorunlarını ve beklentilerini dinleyen Akşener ve Bozkurt, vatandaşlarla sohbet ederek bol bol fotoğraf çektirdi.

ESENYURT BELEDİYESİ BASIN VE YAYIN MÜDÜRLÜĞÜ

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
İLGİLİ HABERLER
POPÜLER HABERLER
SON DAKİKA HABERLERİ